Advertisement

Παναγιώτης Νεστορίδης - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ - efthia.gr : Εργάστηκε σε μέσα ενημέρωσης της καβάλας, στις εφημερίδες ριζοσπάστης, πρώτη.

Παναγιώτης Νεστορίδης - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ - efthia.gr : Εργάστηκε σε μέσα ενημέρωσης της καβάλας, στις εφημερίδες ριζοσπάστης, πρώτη.. Απεβίωσε σε ηλικία μόλις 55 ετών έπειτα από μακρά και γενναία μάχη με τον καρκίνο ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης. Κοσμοθεωρία των εθνών, παναγιώτης ήφαιστος. Στη μακρά δημοσιογραφική πορεία του εργάστηκε εφημερίδες «αγγελιοφόρος» και. Ο παναγιώτης νεστορίδης υπήρξε μαχητικός συνδικαλιστής και δημοκράτης αγωνιστής, με προοδευτική συνέπεια και σπάνιο ήθος. «ο παναγιώτης νεστορίδης υπήρξε ένας μαχητής της δημοσιογραφίας με έντονη συνδικαλιστική και πολιτική δράση», τονίζεται.

Πέθανε μόλις 56 ετών ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης. Εργάστηκε σε μέσα ενημέρωσης της καβάλας. Πέθανε ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης. Ο παναγιώτης νεστορίδης ήταν παντρεμένος και είχε δύο κόρες. See more of παναγιώτης ήφαιστος on facebook.

Απεβίωσε σε ηλικία 56 ετών ο δημοσιογράφος Παναγιώτης ...
Απεβίωσε σε ηλικία 56 ετών ο δημοσιογράφος Παναγιώτης ... from slpress.gr
Τα τελευταία χρόνια ήταν αντιπρόεδρος του εδοεαπ. Η πολιτική κηδεία του θα τελεστεί αύριο στις πέντε το απόγευμα, στα κοιμητήρια αναστάσεως του κυρίου στη θεσσαλονίκη. Ο παναγιώτης νεστορίδης υπήρξε μαχητικός συνδικαλιστής και δημοκράτης αγωνιστής, με προοδευτική συνέπεια και σπάνιο ήθος. Ο παναγιώτης νεστορίδης είχε εργαστεί στις εφημερίδες «αγγελιοφόρος» και «έθνος» ενώ διετέλεσε και πρόεδρος στη δημοτική εταιρία πληροφόρησης θεάματος και επικοινωνίας θεσσαλονίκης. Πέθανε ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης. Εργάστηκε σε μέσα ενημέρωσης της καβάλας, στις εφημερίδες ριζοσπάστης, πρώτη. Παναγιώτης νεστορίδης δημοσιογράφος καρκίνο tags έφυγε στα 56 του χρόνια χτυπημένος από τον καρκίνο ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης. See more of παναγιώτης ήφαιστος on facebook.

Μεγάλη απώλεια για τη δημοσιογραφία.

Ο παναγιώτης νεστορίδης ανέπτυξε και συνδικαλιστική δράση καθώς διετέλεσε αντιπρόεδρος στην πανελλήνια ομοσπονδία ενώσεων συντακτών και στην ένωση συντακτών ημερήσιων εφημερίδων. Ο παναγιώτης νεστορίδης είχε εργαστεί στις εφημερίδες «αγγελιοφόρος» και «έθνος» ενώ διετέλεσε και πρόεδρος στη δημοτική εταιρία πληροφόρησης θεάματος και επικοινωνίας θεσσαλονίκης. Πέθανε ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης σε ηλικία μόλις 56 ετών. Μια πολύ ευγενική φυσιογνωμία του χώρου μας. Ο παναγιώτης νεστορίδης ήταν παντρεμένος και είχε δύο κόρες. «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή ο παναγιώτης νεστορίδης. Εργάστηκε σε μέσα ενημέρωσης της καβάλας. Εργάστηκε σε μέσα ενημέρωσης της καβάλας, στις εφημερίδες. Πέθανε ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης. Πέθανε ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης. Απεβίωσε ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης. Εργάστηκε σε μέσα ενημέρωσης της καβάλας, στις εφημερίδες ριζοσπάστης, πρώτη. Καλός συνάδελφος και πολύ δοτικός.

Ο παναγιώτης νεστορίδης ανέπτυξε και συνδικαλιστική δράση καθώς διετέλεσε αντιπρόεδρος στην πανελλήνια ομοσπονδία ενώσεων συντακτών και στην ένωση συντακτών ημερήσιων εφημερίδων. Έφυγε από τη ζωή ο καλός συνάδελφος παναγιώτης νεστορίδης. Τα τελευταία χρόνια ήταν αντιπρόεδρος του εδοεαπ. Πέθανε ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης. Πέθανε ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Νεστορίδης, 56 ετών ...
Πέθανε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Νεστορίδης, 56 ετών ... from www.athensvoice.gr
Έγκλημα στο νέο σούλι πάτρας: Μια πολύ ευγενική φυσιογνωμία του χώρου μας. Έφυγε στα 55 του χρόνια χτυπημένος από τον καρκίνο ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης. Τα τελευταία χρόνια ήταν αντιπρόεδρος του εδοεαπ. Εργάστηκε σε μέσα ενημέρωσης της καβάλας. Πέθανε ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης σε ηλικία μόλις 56 ετών. Tην τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης Απεβίωσε σε ηλικία μόλις 55 ετών έπειτα από μακρά και γενναία μάχη με τον καρκίνο ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης.

Ο παναγιώτης νεστορίδης ένας υπέροχος άνθρωπος, διακεκριμένος δημοσιογράφος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 56 ετών, ο αντιπρόεδρος του δσ, παναγιώτης νεστορίδης.

Έφυγε στα 55 του χρόνια χτυπημένος από τον καρκίνο ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης. Tην τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης Πέθανε στην ηλικία των 55 ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης. Μεγάλη απώλεια για τη δημοσιογραφία. Κοσμοθεωρία των εθνών, παναγιώτης ήφαιστος. Ο παναγιώτης νεστορίδης ένας υπέροχος άνθρωπος, διακεκριμένος δημοσιογράφος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 56 ετών, ο αντιπρόεδρος του δσ, παναγιώτης νεστορίδης. Πέθανε ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης. Εργάστηκε σε μέσα ενημέρωσης της καβάλας, στις εφημερίδες ριζοσπάστης, πρώτη. Απεβίωσε ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης. Είχε εργαστεί στις εφημερίδες αγγελιοφόρος και έθνος ενώ διετέλεσε. Στη μακρά δημοσιογραφική πορεία του εργάστηκε εφημερίδες «αγγελιοφόρος» και. Παναγιώτης νεστορίδης δημοσιογράφος καρκίνο tags έφυγε στα 56 του χρόνια χτυπημένος από τον καρκίνο ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης. Έγκλημα στο νέο σούλι πάτρας:

Έφυγε στα 55 του χρόνια χτυπημένος από τον καρκίνο ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης. Πέθανε ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης, 56 ετών. «ο παναγιώτης νεστορίδης υπήρξε ένας μαχητής της δημοσιογραφίας με έντονη συνδικαλιστική και πολιτική δράση», τονίζεται. Έφυγε από τη ζωή ο καλός συνάδελφος παναγιώτης νεστορίδης. See more of παναγιώτης ήφαιστος on facebook.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ Γ.Γ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ ...
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ Γ.Γ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ ... from 1.bp.blogspot.com
Έφυγε από τη ζωή ο καλός συνάδελφος παναγιώτης νεστορίδης. Έγκλημα στο νέο σούλι πάτρας: Έφυγε στα 55 του χρόνια χτυπημένος από τον καρκίνο ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης. Η πολιτική κηδεία του θα τελεστεί αύριο στις πέντε το απόγευμα, στα κοιμητήρια αναστάσεως του κυρίου στη θεσσαλονίκη. Εργάστηκε σε μέσα ενημέρωσης της καβάλας, στις εφημερίδες ριζοσπάστης, πρώτη. Πέθανε ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης σε ηλικία μόλις 56 ετών. Τα τελευταία χρόνια ήταν αντιπρόεδρος του εδοεαπ. Tην τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης

Η κηδεία του θα είναι πολιτική και θα γίνει αύριο, στις 5 το απόγευμα, στο νεκροστάσιο των κοιμητηρίων αναστάσεως του κυρίου στη θεσσαλονίκη.

Διετέλεσε πρόεδρος της δεπθε, αντιπρόεδρος της ποεσυ. Ο παναγιώτης νεστορίδης ήταν παντρεμένος και είχε δύο κόρες. Ο αγαπητός δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης έφυγε σε ηλικία μόλις 56 ετών, χτυπημένος από τον καρκίνο. Πέθανε ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης σε ηλικία μόλις 56 ετών. Είχε εργαστεί στις εφημερίδες αγγελιοφόρος και έθνος ενώ διετέλεσε. Μεγάλη απώλεια για τη δημοσιογραφία. Πέθανε ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης. Πέθανε ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης. Η κηδεία του θα είναι πολιτική και θα γίνει αύριο, στις 5 το απόγευμα, στο νεκροστάσιο των κοιμητηρίων αναστάσεως του κυρίου στη θεσσαλονίκη. Πέθανε ο δημοσιογράφος παναγιώτης νεστορίδης, 56 ετών. Εργάστηκε σε μέσα ενημέρωσης της καβάλας, στις εφημερίδες ριζοσπάστης, πρώτη. Έφυγε από τη ζωή ο καλός συνάδελφος παναγιώτης νεστορίδης. Ο παναγιώτης νεστορίδης ένας υπέροχος άνθρωπος, διακεκριμένος δημοσιογράφος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 56 ετών, ο αντιπρόεδρος του δσ, παναγιώτης νεστορίδης.

Post a Comment

0 Comments